За що платили 5 мільйонів? Ольга Сумська зізналася, чи отримала її старша донька російський паспорт

Новини шоубізнесу
4 687
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Фото: instagram.com/olgasumska

Артистка запевняє, що життя Антоніни Паперної у московії – болюча тема для їхньої батьківщини

Українська актриса Ольга Сумська усіляко намагається захистити свою старшу доньку Антоніну Паперну від хейту, який на неї летить через те, що вона продовжує жити та працювати у москві. На фоні цього народна артистка України навіть не завжди може стримати емоцій, як це було з інтерв'ю її племінника. Проте днями зірці нагадали, що колись вона й сама допомагала доньці залишити росію.

Через те, що Антоніна Паперна мовчить про російське вторгнення в Україну та продовжує працювати у московії , мережею почали поширюватися чутки, ніби вона вже стала громадянкою рф. Ба більше, колись, ще у 2014 році, і сама Ольга Сумська говорила в інтерв'ю Катерині Осадчій, що їй довелося заплатити 5 мільйонів рублів, аби її старша донька офіційно стала громадянкою росії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак зараз у коментарі для “Люкс ФМ” Ольга Сумська запевнила, що тоді її фразу лише вирвали з контексту. Акторка запевняє, що нічого не платила, допомагаючи доньці отримати необхідні документи.

Це страшне інтерв'ю, ми тоді не зрозуміли, що стоїть за цим. Тому кожне слово має бути зваженим та контрольованим. Жодних рублів. Знаєте, є фрази, які взяли та змонтували. Жодних рублів ніхто не плативши. Тобто була ситуація, коли на той час людям необхідно було оформити паспорт і, можливо, вони вдавалися до таких методів. Але це не про мене і не про мою доньку,

— запевняє Сумська.

І все ж таки журналістка вирішила перепитати, чи має російський паспорт Антоніна Паперна. Виявилося, що й сама Сумська нічого не знає про це, адже для неї це питання є дуже болючим.

Російського паспорта, гадаю, немає. Знаєте, я на ці теми навіть не спілкуюсь із донькою. Тому що це страшний біль. Просто хочеться її обійняти,

- додала актриса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше брат Антоніні Папершої шокував історією про те, як вона стала жертвою російської пропаганди . Виявляється донька Ольги Сумської справді вірила у кремлівські наративи.