"Це було таким дисонансом, що посіяло в мене неприязнь": Наталія Сумська зізналася? чому їй не подобається її досвід у стрічці "Cлуга народу"

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Наталія Сумська
Фото: /novyny nataliya-sumska

Акторка неохоче згадує ті часи

Популярна українська артистка, сестра знаменитої Ольги Сумської, донька якої знялася в головній ролі у російському серіалі, Наталія Сумська висловилася щодо свого досвіду роботи з українським президентом Володимиром Зеленським, який свого часу у стрічці “Слуга народу” грав головну роль, а також за сумісництвом сина Наталії по сюжету. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це та про те, чому вона не любить згадувати свої часи зі зйомок “Слуги народу” Сумська розповіла в бесіді OBOZ.UA. Як говорить Наталія, наразі знімається зовсім інше українське кіно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

67-річна знаменитість заявила, що живе теперішнім життям. Вона віртуально не може посилати себе у минуле.

Вже знято, змінити не вдасться, то нащо міркувати? Крім того, я така артистка, яка віртуально не посилає себе в минуле. Живу теперішнім життям. Сьогодні вже народжується інше українське кіно.
- говорить Сумська про “Слугу народу”.

На фоні вище зазначеного, варто зазначити, що актриса у доволі схвальній манері, пригадує свою роботу в іншому кінопроєкті. Мова йде про роботу з чоловіком, народним артистом України Анатолієм Хостікоєвим у серіалі “Село на мільйон”.

Нам часто про цю роботу нагадують шанувальники: "Ой, ми вас пам’ятаємо за цими ролями". Або таку фразу згадують, яку Анатолій сам придумав: "Ну, як же я тобі зараз буду допомагати, коли я в піджаку?" Люди цитують, згадують.
- заявила Наталія.

Щодо критичної думки Наталії Сумської відносно стрічки “Слуга народу”, то в інтерв'ю телеканалу UA:Перший, вона відзначила, що певний дисонанс та неприязнь у неї викликало те, що Володимир Зеленський за сюжетом повинен був виголошувати присягу президента в ролі Голобородька російською мовою. Акторці це вкрай не сподобалося.

Зйомки відбувалися в Жовтневому палаці. Володимир мав проголосити присягу в ролі Голобородька. І він говорить російською мовою. Можете уявити мій стан як актриси, громадянки. Саме промову режисери все-таки могли би змусити себе написати українською мовою. Це було таким дисонансом, що посіяло в мене неприязнь.
- резюмувала Сумська.
Акторка Наталія Сумська
Фото: Слуга народу / Facebook
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ольга Сумська пригадала, як її рідні довели Білоножко до сліз. Зауважимо, що акторка вважає Віталія Білоножко видатним співаком, який заслуговував набагато більше уваги в музичній індустрії.