"Увага полилася": після розлучення з пакистанським мільярдером, Камалія отримала пропозицію руки та серця (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
29 549
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Знаменитість зізналася, як тепер складається її особисте життя

Після розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, українська співачка Камалія, яка похизувалася коштовною каблучкою від залицяльника, розсекретила подробиці свого особистого життя. Чи готова артистка знову взяти шлюб — дізнавайтеся на Хочу!

Виявилося, що артистка має багато залицяльників та вже навіть неодноразово отримувала пропозиції руки та серця. Про це Камалія розповіла в інтервʼю програмі “Тур зірками”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, за словами Камалії, зараз вона не готова до нового шлюбу. За її словами, вона потребує часу, щоб оговтатися від попередніх стосунків та знайти внутрішній спокій. Наразі ж співачка зосереджена на своїй кар'єрі та вихованні доньок, які зараз живуть зі своїм татом у Великій Британії.

Після розлучення увага полилася, навіть освідчення були. Я ще психологічно не готова вийти заміж. Я думаю, що треба час, аби видихнути,
— зізналася Камалія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, також Камалія зізналася, кому після розлучення з Мохаммадом Захуром залишився їх спільний будинок. Артистка розповіла, чи поділили вони майно з колишнім чоловіком.