"Жодного разу не бачилася": молода дружина Остапчука розповіла про стосунки з дітьми Остапчука від першого шлюбу

Новини шоубізнесу
2 453
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська
Фото: instagram.com/poka.tya

Син та донька шоумена наразі мешкають у Канаді

Молода дружина скандального українського шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська, яка відкрила салон краси, розповіла, чому не спілкується з дітьми свого нинішнього коханого. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що Остапчук має 10-річну доньку та 6-річного сина від шлюбу з першої дружиною Оленою Войченко. Діти живуть з мамою у Канаді. Відтак, Полтавська у себе в Instagram зазначила, що не бачилася з дітьми коханого та не спілкується з ними. Ба більше, 23-річна медійниця переконана, що зараз не той час, аби знайомитися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона не бажає втручатися в особистий простір дітей, так як вони ще маленькі. Катерина вірить, що Емілія та Еван повинні стати дорослішими і тоді зможуть обрати свідомо: спілкуватися їм з обраницею тата, чи ні.

Хто не знає, у Вови двоє дітей від першого шлюбу: Емілії 11 років скоро, а Евану – шість років. Вони живуть у Канаді. Я з ними жодного разу не бачилася, тому ні, не вважаю, що наразі я маю втручатися в їхніх особистий простір. Дитяча психіка дуже "вбирає" в себе подібні знайомства, тому нехай підростуть і самі вирішують,
- заявила Полтавська.
Пост Катерини Полтавської
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня дружина Володимира Остапчука розповіла, чи повернеться до своєї колишньої роботи. Схоже, Христина Горняк вирішила остаточно повернутися в Україну.