Новий Холостяк Олександр Терен зізнався, яку саме дівчину мріє знайти на проєкті

Новини шоубізнесу
704
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Терен
Фото: Скриншот з відео

Ветеран війни також розповів, з якими жінками точно не заводитиме стосунків

Герой реаліті проєкту “Холостяк 13”, ветеран війни Олександр Терен відверто відповів, якою повинна бути його майбутня обраниця, щоб вона йому приглянулася. Подробиці - в нашому матеріалі.

В інтерв’ю Еммі Антонюк військовий зізнався, що шукає конкретні якості в людині, з якою міг би пов'язати своє майбутнє життя. Окрім того, він зізнався, чи важлива йому зовнішність коханої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Терен каже, що не будує ідеалів, бо головне - внутрішній світ дівчини. До того ж Олександру неважливо чим займатиметься його кохана. Чоловік знає точно, що вона повинна мати стійку життєву позицію. Терен резюмував, що наразі він звертає увагу на інтелект, а вже потім на зовнішність.

Може бути дівчина, яка не підпадає під стандарти краси, але в ній буде внутрішня енергія та поведінка, яка буде притягувати. Мені не важливо, хто вона. Коли людина насправді прийде на проєкт не за підписниками, не за якоюсь власною славою, марнославством. А прийде для знайомства,
– зазначив Олександр. 

В підсумку чоловік відверто зазначив, з якою дівчиною не став би будувати стосунків. Перші в списку - російськомовні жінки.

Всі ветерани ПТСР-щики, "какая разница, на каком языке разговаривать"... Дівчині потрібно переглянути усі випуски "Відвалу ніг", для того, щоб бути в контексті проблеми в Україні людей з інвалідністю,
- каже Терен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Терен відповів, чи вважає шоу “Холостяк” сексистським. Окрім того, військовий висловив задоволення від того, що вперше в історії шоу озвучили до початку кастингів.