Тоня Матвієнко зізналася, навіщо пішла працювати на Поплавського: "Співом багато не заробиш"

Новини шоубізнесу
1 319
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тоня Матвієнко
Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Артистка розповіла, чи подобається їй викладацька діяльність у стінах відомого київського університету

Ще в липні минулого року співачка Тоня Матвієнко зізналася, що пішла на додаткову роботу і почала викладати. Тоді доєднатися до списку викладачів її запросив Михайло Поплавський у Київський університет культури.

В нещодавньому інтервʼю виданню “Обозреватель” Тоня Матвієнко зізналася, що погодилася викладати в університеті через фінансові труднощі. Адже, за словами артистки, у воєнний час артистам складно заробляти — концертів поменшало, а більшість з них мають благодійну мету, тому прибуток перераховується на ЗСУ. Саме через це Тоня пішла працювати у вищому навчальному закладі, аби забезпечувати не тільки родину, а ще й допомагати захисникам України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім артистка зазначає, що ця робота приносить їй чимале задоволення. Адже у стінах університету Тоня Матвієнко комунікує з великою кількістю студентів та колег.

Живемо тепер у другій реальності — під час війни. Мусимо думати про гроші, які потрібно не тільки на себе заробляти, а хлопцям на дрони збирати. Звісно, зараз стало важче із заробітками.
Що, думаєте, я пішла викладати. Хоча ця робота дуже цікава. Я взагалі люблю людей. І спілкуватися теж люблю. Студенти кажуть, що я дуже хороша викладачка — мені приємно. А співом зараз багато не заробиш. І майже в усіх артистів така ситуація. Я думаю, що більше живуть із прослуховування пісень на музичних платформах. Не з концертів,
— розповіла Тоня Матвієнко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Тоня Матвієнко розчулила прем'єрою пісні, яку присвятила своїй покійній мамі. Заради цього команда артистки навіть відтворила голос Ніни Митрофанівни.