Тоня Матвієнко розчулила прем'єрою пісні, що адресована мамі: заради цього навіть відтворили голос Ніни Митрофанівни

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тоня та Ніна Матвієнко
Фото: ivona.ua

Попереджаємо: декому буде важко стримати сльози (а комусь це зовсім не вдасться)

Співачка Тоня Матвієнко, яка вперше побувала в Дубаї , присвятила нову роботу своїй покійній мамі. На цей раз артистка зворушила публіку чуттєвою композицією, заради якої було відтворено голос Ніни Матвієнко, яка несподівано пішла з життя у жовтні 2023 року. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Через декілька місяців після болісної втрати Тоня Матвієнко випустила символічну пісню “Ти — це я”, яку створила в пам’ять про маму. Артистка зазначила, що їх часто плутали, адже вона була схожа на Ніну Митрофанівну і зовні, й має дуже схожий голос.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, у композиції можна навіть почути й голос самої Ніни Митрофанівни. Однак він виявився штучно створений за допомогою нейромережі. Свою чуттєву прем’єру Тоня коментує так:

Ми — продовження наших батьків. В пісні "Ти — це я" себе впізнають багато людей. Ми можемо бути не схожими зовнішньо зі своїми батьками. Але у багатьох випадках звички, голос, рухи ідентифікують нас як дітей своїх батьків. Це складно пояснити словами, але можливо за допомогою творчості. Пісня "Ти — це я" саме про це,
— коментує прем’єру Тоня Матвієнко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Тоня Матвієнко пожертвувала прикрасу знаменитої мами на благодійному аукціоні. Артистка наважилася це зробити заради FPV дронів для Микити Козачинського та військової частини А 7406.