"Я відповів: "Давай ти не будеш вирішувати?": Арсен Мірзоян зізнався, який подарунок від нього не хотіла приймати Тоня Матвієнко

Новини шоубізнесу
4 737
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян
Фото: instagram.com/arsen_mirzoian

Чоловік відомої півачки розсекретив, що подарував їй на день народження

12 квітня відома українська співачка Тоня Матвієнко відсвяткувала свій 43-й день народження. Артистка відразу показала, як її привітали рідні , а от який подарунок зірці зробив її відомий чоловік, співак Арсен Мірзоян — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю “Люкс ФМ” Арсен Мирзоян зізнався, що через подарунок на день народження між ним та Тонею Матвієнко виник невеличкий спір. Адже коли артистка побачила сюрприз, який чоловій для неї підготував, то почала сумніватися у його доцільності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, Тоня Матвієнко зазначила, що подарунок обійшовся її чоловікові зовсім недешевим. Проте сам Арсен настояв, що його дружина заслуговує на те, що хоче мати у своєму гардеробі.

Я подарував їй сукню, яка їй дуже подобалася. Тоня жалілася, що дорогувато. А я відповів: "Давай, ти не будеш вирішувати дорогувато чи ні? Я просто подарую тобі цю сукню",
— розповів Арсен Мірзоян.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко заявила, що більше не хоче мати дітей з Арсеном Мірзояном. І на те є серйозні причини, яки співачка вже озвучила.