Змінила амплуа: Леся Нікітюк потішила шанувальників кадрами з батьківського городу (ФОТО)

Новини шоубізнесу
23 603
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ведуча Леся Нікітюк
Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Селебритіс пояснила, чому зникла із соцмереж

Відома українська ведуча Леся Нікітюк, яка розповіла, як саме допомагає армії, вразила своїх фоловерів теплими кадрами з батьківського дому, вірніше з городу. Подробиці - в нашому матеріалі.

До речі, Нікітюк останнім часом зникла із соцмереж. Як виявилося, це пояснюється тим, що вона поїхала до своїх батьків, щоб допомогти їм прибратися на городі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відповідні кадри зі своєї поїздки Леся розповсюдила на офіційній сторінці в Instagram-Stories. Як бачимо, зірка Нового каналу блиснула своєю фігурою на земельній ділянці рідних людей.

Отож, Леся розповіла, що наразі знаходиться на свіжому повітрі, де багато зелені. Вона відразу не стала показувати, що перебуває на городі. Нікітюк запропонувала фанам вгадати її місце перебування. До того ж, вибір у підписників був, скажімо відверто, не найбільш широким. Вони могли обирати між живописними курортами: Карпатами, або Фіордами у Норвегії. Як підсумок, Леся продемонструвала як косила траву та прибирала бур'яни.

Леся Нікітюк на городі
Скриншот
Леся Нікітюк на городі
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Леся Нікітюк зізналася, чи спілкується з Оленою Голуб. Саме з нею вона на початку кар'єри підкорила шоу “Розсміши коміка”.