Легендарна парамедикиня Пташка розповіла, як відганяє думки про самогубство (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 780
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Парамедикиня Пташка
Фото: instagram.com/ptashka_from_azovstal

Жінка також розповіла, що бореться з хвилями депресії

Знаменита парамедикиня та захисниця Азовсталі Пташка, яка розповіла про тортури в російському полоні, зазначила, що саме утримує її від самогубства. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це жінка розповіла у своєму інтерв'ю блогерці Раміні. Бесіда опублікована 30 травня на YouTube каналі медійниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Пташка зазначила, що працює з психологом. Окрім того, вона вживає антидепресанти.

Спочатку відчуття, коли приходиш із полону “Головне, що я звідти вирвалася, все буде класно”, часом стає гірше, як хронічна хвороба, яка посилюється і з кожним подразником ти розумієш, що це не нормально. Мені потрібні ліки, є фахівець у мене на постійній основі, антидепресанти, психолог. Хвилями - депресія, прокрастинація, але хороша терапія дає можливість не так сильно хотіти “вскритися”. Адже, коли я приїжджаю до Києва і дивлюсь з високого поверху, єдине що мене тримає, це те, що моє життя не належить мені, я потрібна Україні. Не можу себе комфортно відчувати, не розумію куди йти. Я бачу проблеми й розумію, як вирішувати, а є ті, коли не знаєш в яку стіну битися.
- підсумувала захисниця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те як парамедикиня Пташка відповіла на цькування хейтерів з приводу її ваги вона звернулася до фоловерів з філософським постом зверненням