Пташка розповіла, що чекає Україну, якщо вона програє війну (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 663
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Захисниця Азовсталі Катерина Поліщук (Пташка)
Фото: Скриншот з відео

Захисниця зауважила, що залученість українців до фронту є надзвичайно необхідною

Легендарна захисниця із Азовсталі, парамедикиня Катерина Поліщук (Пташка), яка розповіла, як відганяє думки про самогубство , припустила, яким може бути закінчення війни у разі невдачі української армії на полі бою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Своїми думками Катерина поділилася в інтерв'ю блогерці Раміні. Відео бесіди опубліковано 30 травня на YouTube каналі медійниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Захисниця твердо переконана, що українське суспільство втратило свою єдність, яка була ще два роки тому. Вона говорить, що вже немає тої кількості донатів, а також наскільки вмотивованих людей.

Люди не розуміють об'єктивно наскільки важлива їхня залученість до фронту, це не 2022 рік, немає такої кількості донатів, вмотивованих людей. Вони мають розуміти, або ми зараз зберемося, прийдемо на фронт і зробимо максимум, щоб зупинити війну, або ми будемо воювати далі з російським прапором із Польщею та іншими країнами. Коли росіяни прийдуть сюди, вони не будуть дивитися, хочеш ти воювати, чи народжений для війни. Просто приставлять автомат і скажуть: ”шуруй воювати”. Росія хоче зруйнувати тих, хто живе краще за них. У нас немає вибору. Або ми будемо підтримувати свою армію, або готувати чужу армію.
- підсумувала парамедикиня.

Дивитися з 25:24

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як захисниця “Азовсталі” Пташка зізналася, чому повернулася із полону на фронт. Парамедикиня каже, що не може жити звичним життям.