"Я дуже засмучена тим, що підвела вас": Дженніфер Лопес повідомила про скасування концертного туру (ФОТО)

Новини шоубізнесу
11 222
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес
Фото: Instagram/jlo

Артистка розповіла причину такого стану речей

Відома американська акторка та співачка Дженніфер Лопес, яка розлучається зі своїм коханим чоловіком Беном Аффлеком, прийняла рішення про скасування свого концертного туру “This is Me…Live”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цікаво, що незадовго до скасування туру, було чимало пліток стосовно низьких продажів квитків на шоу артистки. Також побудувала думка, що всьому виною натягнуті стосунки у Дженніфер і Бена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, Лопес повідомила основну причину. Про це повідомило видання Access Hollywood. Отож, як виявилося, гастролі повинні були відбутися у Канаді та Сполучених Штатах. Вони були приурочені на підтримку дев'ятого альбому 54-річної знаменитості. Фінальний концерт мав би пройти 17 серпня у Нью-Йорку.

Я дуже засмучена тим, що підвела вас. Знайте, будь ласка, я б не робила цього, якби не відчувала, що це абсолютно необхідно. Обіцяю, що відшкодую вам це, і ми всі знову будемо разом. Я вас усіх так сильно люблю. До наступного разу
- написала Лопес.
Публікація із сайту співачки
Скриншот

Представники Лопес зауважують, що їхня артистка вирішила взяти відпустку задля того, аби побути з родиною та друзями. Також зазначається, що Дженніфер планувала свої виступи на стадіонах і не хотіла розмінювати їх на значно менші майданчики.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дженіфер Лопес показалася з ідеальним пресом на репетиції. Зірка показала, як готується до шоу.