"Поводила себе, ніби імператриця": відомий продюсер розсекретив, як це — працювати з Наталією Могилевською (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
852
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська конфліктувала з Вадимом Лисицею
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Вадим Лисиця зізнався, що має не найкращий досвід співпраці з відомою співачкою та продюсеркою

Відомий музичний продюсер Вадим Лисиця поділився своїми спогадами про роботу зі співачкою Наталією Могилевською, яка засвітилася на концерті свого колеги. У період співпраці на шоу "Фабрика зірок 2", що транслювалося у 2008 році, знаменитості, як виявилося, зіткнулися з непростими моментами.

За словами продюсера, він активно працював із Могилевською, починаючи з організації концертів. А після участі у "Танцях з зірками", де співачка виступала з Владом Ямою, вони проводили спільні тури. В той час Лисиця займався музичним супроводом та організацією цих заходів. Про це Лисиця розповів в інтерв'ю на шоу "Муз_Тренд", яке вже доступне на YouTube-каналі "Дім".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак згодом Вадим Лисиця та Наталія Могилевська почали співпрацювати на “Фабриці зірок”. Однак цей досвід виявився для продюсера чималим випробуванням, адже між ним та співачкою часто виникали конфлікти.

Ми робили разом "Фабрику". Там, звичайно, були страшні конфлікти, тому що вона іноді поводила себе, ніби імператриця.
Тобто така сидить, курить, нічого не хоче, не знає, що сказати. А післязавтра вже ефір, а жодна пісня не готова. А там сидять 16 "фабрикантів", які взагалі теж нічого не знають. І я розумію, що це мені все треба робити, а вона ходить там з кимось по телефону розмовляє,
— пригадав Вадим Лисиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відомий балетмейстер Раду Поклітару вперше прокоментував чутки про роман за Наталією Могилевською. Адже тривалий час ходили чутки, що знаменитостей обʼєднує не тільки дружба, а й романтичні почуття.