Знову рекорд: Ріанні вдалося підкорити цікаву музичну вершину

Новини шоубізнесу
894
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ріанна знову ставить музичні рекорди
Фото: twitter.com/rihanna

Успіх артистка здобула попри те, що останнім часом вона не випускає пісень

Популярна барбадоська співачка Ріанна, яка розповіла, як змінилася після чергових пологів, доволі нечасто з'являються на сцені та останнім часом рідко випускає нові треки. Однак, попри це її композиції завжди лишаються на вершинах чартів.

Отож змогла досягти нечуваного успіху. Як виявилося, артистку було визнано найкращою сольною виконавицею з найбільшою кількістю діамантових хітів. Відзначимо, що Ріанна має чотири діамантові сертифікати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вона отримала їх від американської асоціації звукозаписної індустрії. Констатуємо, що до четвірки увійшли такі пісні як “Umbrella”, “Diamond”, “Work”. Про це повідомляє авторитетне видання Daily Mail.

Серед її альбомів, які змогли отримали діамантовий сертифікат Anti's Needed Me і Unapologetic's Stay. Зазначимо, що дискографія селебритіс включає в себе хіт 2010 року з Емінемом “Love the Way You Lie”. Він теж отримав діамантовий сертифікат (2013-го року).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ріанна продовжує експериментувати зі своїм іміджем. На черговому заході співачка вразила своїм неймовірним стилем.