"Я зробила багато дурниць": співачка Ріанна розповіла про що шкодує та як змінилася після пологів

Новини шоубізнесу
8 406
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Ріанна
Фото: Associated Press

Артистка пригадала свої відверті вбрання з минулого

Популярна барбадоська співачка Ріанна, яка продовжує експериментувати з іміджем, відверто зізналася, що робила у своєму житті речі, про які їй тепер шкода. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своєму інтерв'ю Vogue артистка заявила, що їй свого часу було соромно за свої епатажні оголені вбрання. Це почуття у артистки виникло після того, як вона стала мамою двох дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ріанна заявляє, що після пологів смаки в одязі у неї повністю змінилися. Тепер вона цілком усвідомлює свої минулі помилки у стилі.

Це прозвучить доволі лицемірно, але… Я зробила багато дурниць за своє життя. Я ходила з оголеними сосками, з спідньою білизною, яка видніється з-під одягу... Втім, багато речей я переоцінила тоді, коли стала мамою. Нині вже мислю як молода досвідчена жінка та мама. Я усвідомила, що нізащо б більше не одягла такі речі. Я просто дивуюся собі: "Я справді робила це? Дійсно, соски, які просвічуються?,
- прокоментувала зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ріанна знялася в образі напівоголеної черниці. Цим вчинком вона розгнівала прихильників.