Євгенія Власова відповіла, чи перебуває у стосунках

Новини шоубізнесу
1 496
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Євгенія Власова розповіла, чому не кохала
Скриншот Instagram

Власова зазначила, що ніколи не відчувала кохання

Популярна українська співачка Євгенія Власова, яка не розуміє, як можна жити на 2 тисячі доларів, заговорила про своє особисте життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, українська селебритіс розсекретила деталі свого особистого життя. Зокрема, знаменитість зізналась, чи вільне її серце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, Власова резюмувала, що в неї немає коханої людини. Власова каже, що тривалий час займалася духовною трансформацією, а також розвивала себе. Все це для того, щоб майбутній чоловік пізнав її без психологічних травм. Отож, їй не потрібен чоловік, який забезпечуватиме її. Вона лише хоче почуватися коханою та кохати у відповідь.

Поки що нема кохання. Хочу, щоб мій коханий прийшов у світлий простір. Не у мої травми, а у мою любов. Не хочу, щоб мене рятували, хочу, щоб мене любили. А може і не прийде у цьому житті – таке теж може бути. Я готова до цього. Мені не потрібно того, хто буде закривати фінансові питання, чи хто носитиме важкі сумки. Я молюся за свого коханого, котрого ще не зустріла: "Ти ж десь є на планеті, нехай все буде добре". У мене було дуже мало стосунків. Я не була у стосунках вже років 10-15 взагалі. Мені було не до цього",
– поділилася Власова.

Євгенія також зауважила, що за 46 років життя жодного разу не відчувала закоханості до чоловіків. Співачка розкрила подробиці своїх стосунків, які негативно вплинули на неї:

Ніколи не була закохана. Я розумію це зараз. Перші стосунки було чимось незрозумілим. Були невротичні відносини: переживання, пристрасті, небажання бути одною… А коли ти вже віднайшов свою внутрішню опору, то тобі потрібна людина інша. І з подорослішанням я усвідомила, що ще не любила по-справжньому.
- резюмувала артистка.

Дивитися з 1:11

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Євгенія Власова повідомила, що повертається на велику сцену. Зірка детально розповіла, що вплинуло на її життя, що вона вирішила поставити кар'єру на паузу.