"Кохання завжди заслуговує на повагу": Женя Галич здивував сміливою заявою стосовно ЛГБТ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
804
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Женя Галич приголомшив відношенням до ЛГБТ
Женя Галич / Фото: instagram.com/jenia_galich

Артист навіть написав вірш на підтримку ЛГБТ-спільності

Останні роки в українському інформаційному просторі все більше набуває тема толерантності до ЛГБТ. Багато зірок роблять камінг-аути задля того, аби показати суспільству, що не варто боятися своїх відчуттів Зокрема, своїм ставленням до ЛГБТ напрочуд здивувала співачка Мамаріка.

Нещодавно ж своє ставлення щодо цього питання висловив фронтмен гурту “Оторвальд” Євген Галич. Артист розповсюдив ролик в Instagram, з якого видно, як він під час свого концерту підтримує ЛГБТ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Співак зазначив, що щире кохання завжди повинно заслуговувати на повагу. Йому не важливо, чи традиційне в очах суспільства воно, чи ні.

Уже почався місяць прайду. Місяць гордості та свободи бути тим, ким ти є! З початку повномасштабного вторгнення я доєднався до лав сил оборони й на бойових зустрічав дуже різних людей, котрі пропагували різне кохання. Щире кохання завжди заслуговує на повагу, не важливо, наскільки воно традиційне в очах суспільства,
- написав артист.
На війні та в цивільному світі важливі лише почуття, немає різниці, чи традиційні за своє віддали життя,
- резюмував артист сказане своїми поетичними рядками.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, коли відбудеться марш КиївПрайд. Останній раз КиївПрайд проводили у столиці у 2021 році.