"Я сама колись давала жару": MamaRika вразила своїм ставленням до ЛГБТ (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська співачка MamaRika, яка продемонструвала, як виглядає після мамопластики, поділилася своїм ставленням до одностатевих стосунків в Україні. Зокрема вона висловилася про узаконення одностатевих шлюбів та загалом ЛГБТ-спільнот.

Свою думку артистка висловила на офіційній сторінці в Instagram-Stories. Виконавиця відмітила, що вона виступає за кохання у різних парах. До речі, варто зауважити, що раніше MamaRika підтверджувала інформацію про те, що в неї були інтимні стосунки з людиною своєї статі, однак пізніше селебритіс зрозуміла, що все-таки надає перевагу чоловікам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 До того ж, у 2020 році вона офіційно одружилася з коміком Сергієм Середою. У себе в сторіс  MamaRika написала:

Люди мають любити, як хочуть і з ким хочуть. І мають право узаконити свої почуття. Ми ж не в мезозої живемо. Вимикайте свої старорежимні налаштування. Не пишіть мені: "А якби ваш син" і т.д. - це тільки його життя, його вибір. Я любитиму його завжди. Я сама колись давала жару і це був дуже крутий досвід. І я вам скажу, не проти повторити.

"Я сама колись давала жару": MamaRika вразила своїм ставленням до ЛГБТ (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як MamaRika привітала чоловіка з річницею. Артистка показала, яким було їхнє весілля у Таїланді.