Маша Єфросиніна зізналася, як її старша донька дізналася про "молоду коханку" Тимура Хромаєва

Новини шоубізнесу
2 201
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв розлучаються, чи ні
Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв / Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Телеведуча розповіла, як 20-річна Нана відреагувала на чутки про розлучення своїх батьків

Чутки щодо розлучення Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва “гуляють” Мережею вже не перший тиждень. Однак особливо цю тему стали обговорювати після того, як блогер-пліткар заявив, ніби чоловік телеведучої завів молоду коханку . А от як на це відреагувала донька відомого подружжя, 20-річна Нана, — дізнавайтеся на Хочу!

У першому випуску свого нового YouTube-проєкту “Квиток на Марс”, Маша Єфросиніна поспілкувалася зі своїм чоловіком, Тимуром Хромаєвим. І не дивно, що найбільше глядачів цікавила тема стосунків подружжя, довкола якої поширюється чимало чуток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зізналася Маша Єфросиніна, сама вона дізналася про своє розлучення у повідомленні від доньки. Адже 20-річній Нані потрапилося у ТікТок відео, в якому йдеться, що телеведуча нібито застукала чоловіка в обіймах іншої. А задля прояснення ситуації Нана вирішила перепитати у мами, чому у соцмережах поширюються такі чутки.

Днями надсилає Нана мені ролик із ТікТок, де написано: "Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв розлучаються. Причина очевидна — молода коханка Тимура". Тут у мене було два моменти: по-перше, наша донька мені це надсилає зі словами: "маааам". По-друге, я подумала, що я нікого ніде не заставала,
— прокоментувала Маша Єфросиніна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Маша Єфросиніна шокувала вартістю свого святкового вбрання . За ці гроші можна машину купити!