"Зациклений зовсім не на дружині": відомий блогер натякнув, що у чоловіка Єфросиніної є коханка

Новини шоубізнесу
2 211
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Під пильний погляд блогера потрапила пара з 20-річним стажем подружнього життя. І здається, що цей рік стане для їх шлюбу досить проблематичним

Самопроголошений “тато пліткарів” продовжує слідкувати за зірками українського шоубізнесу. Цього разу дісталося родині телеведучої Маші Єфросиніної, яка уникає питання про рідну сестру , що живе на росії, та військовослужбовця Тимура Хромаєва. Що відомо про кризу у їх стосунках — розповідаємо нижче!

Інформація про кризу в їх стосунках Маші Єфросиніної з'явилася на YouTube-каналі блогера. За словами Богдана Беспалова, стосунки пари на межі розриву. Все настільки погано, що Тимур не може знаходитися поряд з дружиною, а Маша приймає заспокійливі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Богдан стверджує, що цього разу розлучення неминуче. За інсайдерською інформацією, через “скиглення” Єфросиніної, чоловіку не вдається просунутися по службі. Її поведінка нібито призводить до репутаційних втрат Хромаєва, а високопосадовці не бажають вв'язуватися в це.

Тимур так втомився від дружини, що вже на межі розлучення. В приватній розмові з інсайдером він жалівся, що його все дістало і він не вивозить. Криза в стосунках серйозна, Маша на нервах і постійно на заспокійливих.
Не думаю, що на цей раз криза мине, адже нині на мапі майбутнє, кар'єра, амбіції та великі гроші кожного із членів цієї сім'ї. Мабуть, розійдуться по-тихому і будуть тягнути інтригу,
— впевнений Богдан.
Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Крім того, для розлучення з'явилася більш пікантна причина. За інформацією блогера, Тимур має коханку. Хоча варто зазначити, що офіційного підтвердження від Єфросиніної не було, тому вся ця інформація має лише статус пліток.

Говорять, що у Тимура є симпатія і він вже зациклений зовсім не на дружині,
— додав блогер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Маша Єфросиніна висловилася про конфлікт з Юрієм Горбуновим . Знаменитість зазначила, що перестала спілкуватися з коллегою за власною ініціативою.