"Зараз воно трішки не на часі": Дар'я Петрожицька повідомила, коли вийде заміж

Новини шоубізнесу
568
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дар'я Петрожицька вже встигла познайомитися з батьками коханого
Фото: Дар'я Петрожицька / Фото: instagram.com/petrozhitskaya

Окрім того, зірка зізналася, чому наразі не проживає з коханим

Відома українська акторка, зірка серіалу “Папік” Дар'я Петрожицька, яка розповіла про те, як перейшла на українську мову, поділилася, коли зіграє весілля зі своїм коханим. Артистка також відповіла, чому наразі не живе разом з обранцем. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про вище сказане стало відомо з інтерв'ю Дар'ї для проекту “ЖВЛ представляє”. Отож, актриса розповіла, що її бойфренд наразі проживає в Німеччині. Там він працює. Основна причина того, що селебритіс поки що не виїжджає, це те, що вона не хоче залишати свою роботу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Олексій же, так звуть її хлопця, теж не приїжджає в Україну із цієї ж причини. Петрожицька висловила сподівання, що їй вдасться побачитися з обранцем восени. Саме тоді у неї буде більш-менш вільний графік. Цікаво, що її нареченого цілком влаштовують такі стосунки на відстані.

Може, восени вдасться побачитися. Мені здається, він навіть звик, що я свою професію дуже сильно люблю. Просто треба завжди спілкуватися. Коли цього прагнуть обоє – все буде добре. Щодня, якщо ви навіть дуже зайняті, напишіть зранку, в обід і ввечері. Просто складно, він же ж там багато років, у нього своя робота, кар'єрний ріст, в мене тут своє. Раніше було легше, він міг сюди приїжджати, я могла частіше їздити,
- резюмувала зірка.

Окрім того дівчина розповіла, як знайомилася з батьками свого хлопця. До речі, знайомство сталося ще до початку повномасштабної російської агресії в Україні. Саме тоді рідні Олексія відвідали виставу Петрожицької. Цікаво. що сам бойфренд акторки в той час перебував за кордоном. Варто зазначити, що Олексій ще не познайомився з мамою Дар’ї. Справа в тому, що вона мешкає у Чернігові і не воліє звідти виїжджати.

Я без нього з ними познайомилася. Вони перебувають у Харкові. Вони приїхали ще до початку повномасштабного вторгнення до мене на виставу. Після вистави вони до мене підійшли за лаштунки, ми роззнайомилися. Там були і друзі їхні, брат був. Моя мама в Чернігові і якось доїхати до неї…Вона в мене точно нікуди не поїде, вона трішки ляклива в мене в цьому плані, сидить там і сидить,
- каже Дар’я.

У підсумку артистка розповіла про свої майбутні плани. Отож, закохані планують зіграти своє весілля вже після перемоги, адже хочуть зібрати за святковим столом всіх рідних.

Я просто мрію, щоб закінчилася війна і була можливість, щоб це весілля було на часі. Зараз воно трішки не на часі, як на мене. Можна піти розписатися, це кайф. Я радію за тих людей, які святкують весілля, але мені хочеться, щоб вся родина могла зібратися, бажано в Україні,
- додала знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дар’я Петрожицька поскаржилась на хейт від глядачів. Зазначимо, що через повномасштабну війну чимало українців думають, що не на часі показувати комедійні серіали.