Даша Петрожицька поскаржилась на хейт від глядачів: "Намагаюся тримати себе в руках"

Новини шоубізнесу
1 350
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Даша Петрожицька, фото
Фото: instagram.com/petrozhitskaya/

Через повномасштабну війну чимало українців думають, що не на часі показувати комедійні серіали

Даша Петрожицька, яка нещодавно розповіла про перехід на українську мову, неочікувано заявила про хейт від глядачів. Виявляється, далеко не всім подобаються ролі, які грає зірка.

Попри складну ситуацію через повномасштабну війну, в Україні продовжують активно створювати контент, зокрема розважальний. Наші митці намагаються зняти якомога більше фільмів та проєктів, аби люди мали можливість відпочити й відволіктися. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас деякі українці вважають, що розважальний контент зараз не на часі. Думками з цього приводу поділилася заслужена артистка України, виконавиця однієї з ролей у серіалі Нового каналу «Будиночок на щастя» Даша Петрожицька:

Думаю, зараз треба бути дуже обережним і думати, які проєкти знімати. Чи на часі комедії? Так! Але робити їх треба з розумом. Бо зіштовхувалася з різними коментарями людей. І я їх розумію! Зараз українці сприймають критично все, хоч що б ти зробив. Тому часто ллється хейт. Але є категорія глядачів, які, навпаки, дякують за те, що можуть переключитися. Після перегляду серіалу чи відвідування вистави в театрі люди вдячні за ковток свіжого повітря.

Даша каже, що завжди старається читати коментарі. І навіть має не дуже приємну звичку — інколи відповідати людям на хейтерські відгуки:

Мені хочеться почати виправдовуватись, хоча водночас розумію, що не треба цього робити. Не маю виправдовуватись за сценарій чи дії моєї героїні. Хіба що за те, як я це показала. Розумію настрій наших людей. Їм хочеться вилити це все. І мені навіть шкода тих, хто пише неприємні речі. Інколи я вмикаюсь у ті коментарі, та в більшості випадків намагаюся тримати себе в руках і казати собі: «Дашо, не читай. Забудь. Не думай».
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нещодавно Wellboy пожалівся на те, що журналісти не дають йому спокою . Співак розповів про те, як його сфотографували з пляшками вина в магазині.