Даша Петрожицька розповіла про те, як перейшла на українську мову: "Спочатку було важко"

Новини шоубізнесу
10 820
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Даша Петрожицька, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Зірка п’ятого сезону серіалу Нового каналу "Будиночок на щастя" зізналась, що почала говорити українською не одразу після початку повномасштабної війни

Даша Петрожицька, яка нещодавно розповідала, чи не ревнує її наречений через поцілунки в кадрі, пригадала про те, як переходила на українську мову. Детальніше читайте на Хочу!

Повномасштабна війна в Україні триває вже понад два роки, а мовне питання досі актуальне. На жаль, багато українців досі спілкуються російською, оскільки вважають, що мова — не головний чинник у вирішенні надскладної ситуації, в якій ми з вами живемо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Своїми думками щодо цього поділилася відома акторка, виконавиця ролі психологині Маші у п’ятому сезоні комедійного серіалу "Будиночок на щастя»" який показує Новий канал, Даша Петрожицька.

Даша Петрожицька, фото
Фото: пресслужба Нового каналу
Я буду відвертою: перейшла на українську мову не від початку повномасштабної війни. Ще трохи спілкувалася російською чи інколи переходила з деякими людьми. Та якось перестала це робити, бо зрозуміла, що перехід на українську — це дуже потрібна річ. Вдома можете говорити якою завгодно, але, коли виходите на вулицю… З хлопцем в мене, до речі, так і вийшло. Він з Харкова, майже все своє життя спілкувався російською. Але якось ми разом вийшли на вулицю й автоматично перемкнулися на українську. Коли зайшли додому, вже не поверталися до російської. Спочатку було важко, але з часом звикли. Звісно, це вибір кожного. Але моя мрія — щоб усі заговорили українською,
— поділилась думками Даша у шоу "Про кіно для ТеБе".

Нагадаємо, що п’ятий сезон комедійного серіалу "Будиночок на щастя" виходить на Новому каналі з понеділка по четвер о 19:00. За сюжетом цього сезону, Макс вчиться жити та кохати заново. І врешті за серце молодого татуся змагаються одразу дві дівчини, ролі яких виконують потужні українські акторки — Наталка Денисенко та Дар’я Петрожицька.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось ще одна зірка серіалу "Будиночок на щастя" Наталка Денисенко розповіла, який найдорожчий подарунок отримала від чоловіка-військового. Дізнайтеся, чим її потішив коханий.