"Він класний товариш для Пилипа, для Олени, для мене": Дмитро Коляденко розповів, що було між його колишньою дружиною та другом їхнього сина

Новини шоубізнесу
1 219
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олена Коляденко, можливо мала стосунки з українським співаком
Фото: Скриншот/Facebook

Саме з цим другом син Олени заснував гурт “KADNAY”

Відомий український шоумен та артист Дмитро Коляденко, який висловився стосовно своєї мобілізації на передову, розповів, що думає стосовно чуток, які розповсюджуються довкола його колишньої дружини Олени Коляденко. У вітчизняному шоу-бізнесі побутує думка, що Олена має роман з 34-річним українським музикантом Дмитром Каднаєм.

Перчинки ситуації додає те, що Дмитро є другом та колегою по сцені сина Олени Пилипа. Саме з ним удвох вони заснували дует “KADNAY”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Щодо можливого роману Кадная та Олени, колишній чоловік хореографині Дмитро Коляденко заявив, що не знає, чи правда це. Про це шоумен висловився в ефірі проєкту Люкс ФМ.

Я не в курсі, свічку не держав. Третім я не був, – сказав він. – Він дуже гарна людина. Гарний співак. Він пише музику. Він класний товариш для Пилипа, для Олени, для мене,
– резюмував Коляденко.

Дивитися з 15:43

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Коляденко поставив крапку у стосунках із Іриною Білик, оскільки вона сильно образила його. Шоумен відверто заявив, що більше не товаришує з колишньою коханою.