"Мені здається, зараз я роблю все правильно": Дмитро Коляденко висловився про свою мобілізацію на передову

Новини шоубізнесу
6 752
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дмитро Коляденко
Фото: .instagram.com/kolyadenkodima

Артист також пояснив, чим зараз допомагає українцям

Знаменитий український актор, шоумен та хореограф Дмитро Коляденко, який відповів, у яких стосунках перебуває з Іриною Білик, чесно зізнався, чи готовий вирушити захищати Україну на фронт. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це артист розповів під час ефіру телемарафону “Єдині новини”. Він зазначив, що згідно з законом перебуває на військовому обліку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що у разі отримання повістки, артист стане на захист рідної країни. Коляденко заявив, що бути не може інакше, адже він чоловік.

Я на обліку. Все чесно. Всі знають, що я у Києві. Я тут. Якщо прийде повістка, звісно, я буду там. Це мій обов'язок. Я ж чоловік. Мені здається, зараз я роблю все правильно. Беру участь у виставах. У мене є така місія – допомагати людям зі сцени. Ми, актори, як психологи. Зараз аншлаги по всій Україні, бо вистави дають світло. Люди приходять і забувають, що триває війна. Вони отримують бальзам на душу. Вони вимикаються від часу, бо є мистецтво і драматургія
- розповів Дмитро.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олег Скрипка зізнався, чи піде захищати Україну на передову. Артист зауважив, що кожен український чоловік замислюється над цим.