Коли кохання занадто багато: у німецькому футбольному клубі вважають, що їхній воротар почав здавати через стосунки із зірковою нареченою

Новини шоубізнесу
5 628
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кевін Трапп занадто зацікавився своєю коханою
Фото: Getty images

Обраниця спортсмена говорить, що в них дуже інтенсивне інтимне життя

Воротар збірної Німеччини та футбольного клубу “Айнтрахт Франкфурт” Кевін Трапп не потрапив до заявки своєї збірної на домашній Чемпіонат Європи 2024. Як виявилося, всьому виною кохана жінка Кевіна. Подробиці - в нашому матеріалі.

У команді гравця твердо переконані, що він втратив свою форму через бразильську обраницю Ізабель Гулар. Говориться, що вона відволікає Траппа від футболу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, вони займаються сексом 4-5 разів на тиждень. Про це повідомляє видання Bild . За інформацією джерела, Кевін вже навіть перестав займатися інтенсивними тренуваннями у команді. Відтак, він втратив місце в збірній Німеччини і тепер Євро 2024 пройде повз нього.

Отож, сама ж дівчина Кевіна говорила, що вони доволі часто кохаються. Ба більше Гулар встановила для Кевіна свої правила сексу. Вона розповіла, що хоч вони і займаються ним 4-5 разів на тиждень, але якщо команда Траппа програє, то винагороди у вигляді приємно проведеного вечора, у німця не буде.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Трінчер зізналася, чи був у неї секс утрьох. Артистка відверто розповіла про пікантні подробиці з особистого життя.