Зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон та Сьюкі Вотерхаус таємно одружилися

Новини шоубізнесу
672
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Роберт Паттінсон та Сьюкі Вотерхаус одружилися
Роберт Паттінсон та Сьюкі Вотерхаус. Фото: Getty Images

Відомий британський актор та його кохана уклали шлюб, проте вирішили приховати це від широкого загалу

Роберт Паттінсон, відомий за роллю в "Сутінках", та його кохана, співачка Сьюкі Вотерхаус, стали подружжям після недавнього народження їхньої доньки . Пара організувала секретне весілля, зберігаючи подію в таємниці від громадськості.

32-річна Сьюкі Вотерхаус, відома як актриса, модель і співачка, та 38-річний Роберт Паттінсон зустрічаються з 2018 року. Весь цей час вони ретельно оберігали свої стосунки від публічного обговорення і лише наприкінці 2022 року вперше з'явилися разом на людях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У 2023 році стало відомо, що пара очікує на поповнення, а через шість місяців з'явилася інформація про їхні заручини, які також не оголошувалися публічно — Сьюкі просто помітили з обручкою на руці. А днями інсайдер у коментарі In Touch Weekly розсекретив, що насправді знаменитості вже уклали офіційний шлюб.

Відтоді як Роб зустрів Сьюкі, він повільно, але вірно почав змінюватися. Логічним завершенням цих змін стало те, що у них все стало серйозно: вони створили сім'ю і проведуть залишок своїх днів разом. Буде офіційна заява про весілля чи ні, але Роб і Сьюкі одружена пара,
— розповів інсайдер.
Роберт Паттінсон та Сьюкі Вотерхаус зіграли весілля
Роберт Паттінсон та Сьюкі Вотерхаус. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Катерина Репяхова організувала довгоочікуване весілля та підготувала для чоловіка незвичайний сюрприз. Віктор Павлік явно не очікував, що саме в цей день вони зіграють весілля.