66-річний Павло Зібров заявився до ТЦК у супроводі цілого оркестру: "Старший лейтенант Зібров прибув!"

Новини шоубізнесу
1 425
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Павло Зібров оновив дані у ТЦК
Павло Зібров. Фото: facebook.com/pavlozibrov57

Артист дійсно вразив усіх присутніх коли прийшов оновлювати дані у компанії 40 військових

Знаменитий український співак Павло Зібров, який назвав суму власної пенсії, поділився історією про свій візит до Територіального центру комплектування (ТЦК) для оновлення даних. Як саме артист вразив усіх, коли прийшов оновлювати дані — дізнавайтеся нижче!

У віці 66 років, Павло Зібров отримав запрошення на оновлення даних у ТЦК. І хоча артист був вкрай здивований такому, але вирішив дотриматись закону і пішов до Територіального центру комплектування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Особливо цікавим цей день став через те, що співак одночасно знімав кліп на свою пісню "Хрещатик" разом із військовим оркестром у центрі Києва. Тому знімальна група вирішила супроводжувати його до ТЦК. Там, до речі, артисту повідомили про придатність до служби. Про це він розповів у програмі “Ранок у великому місті”.

Мене викликали до ТЦК, щоб уточнити дані. Кажуть: "Ще підпадаєте під той вік, що треба відмітитися". Я беру банду з духовими інструментами, 40 осіб військових і ми під "Хрещатик" йдемо під ТЦК уточнювати дані. Підійшли – там всі розбіглися. Кажу: "Старший лейтенант Зібров прибув". Мені сказали, що я придатний. Та й українські дівчата під час гастролей сказали: "Придатний ви, Павло Миколайовичу, придатний ще",
— розповів Павло Зібров.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Павло Зібров та Дмитро Гордон приголомшили спільним виступом. Імпровізований перформанс глядачі зустріли оваціями!