"Ваших стосунків не існує": Оля Полякова, яка очолювала ЛГБТ-марш, різко висловилася про місяць прайду

Новини шоубізнесу
2 128
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Оля Полякова висловилася про ЛГБТ-спільноту
Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic

Співачка зазначила, які найбільші проблеми нині є у представників ЛГБТ-спільноти в Україні

Торік співачка Оля Полякова очолила українську колону на ЛГБТ-марші у Лондоні. Проте і цього року артистка не стала замовчувати утиски ЛГБТ-спільноти, що особливо відчуваються у час повномасштабної війни в Україні. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

На початку місяця прайду Оля Полякова опублікувала публікацію в Instagram, на підтримку ЛГБТ-спільноти. Співачка зазначила, що найбільше її слова націлені на тих, хто засуджує рівності прав людей в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка нагадала, що у час широкомасштабної війни чимало представників ЛГБТ-спільноти захищають нашу країну на фронті. Проте величезною проблемою є саме те, що ці люди не мають належної підтримки зі сторони держави та законів. Адже їх другі половинки — юридично ніхто, тому в разі екстрених ситуацій вони не матимуть жодних прав.

Поки хтось переживає, що веселка перетворить їх на г*їв, людям доводиться оформлювати фіктивні шлюби з друзями. Бо тебе не пустять в реанімацію до коханої людини, не скажуть про полон чи поранення і взагалі пошлють до одного місця. Навіть на впізнання у морг тебе не пустять, бо юридично ти коханій людині — ніхто. У час війни рівні права особливо потрібні всім громадянам нашої країни. Немає печатки в паспорті — для держави ваших стосунків не існує,
— зазначила Оля Полякова.

Водночас співачка нагадала про декілька законопроєктів, які досі не реалізували. Проте саме вони є вирішальними для життя представників ЛГБТ-спільноти, яки необхідні рівні права з усіма громадянами України.

Зараз у нас "зависли" два законопроєкти — №5488 та №9103, які буквально дають дві прості речі. Перша — не можна бити людину, тому що вам не подобається, з ким він чи вона йде за руку. Друга — дозволяють оформити стосунки тим, хто хоче їх оформити. І поки їх не приймуть, будуть усі рівні, але дехто буде рівнішим,
— додала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Полякова допомогла зібрати 7 млн грн на благодійній вечері у Франції. Співачка вже розповіла, на що підуть ці кошти.