Михайло Діанов відверто відповів, чи справді Оля Полякова стала причиною його остаточного розриву з дружиною

Знаменитості
199 676
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Михайло Діанов зізнався, чому розійшовся з дружиною
Фото: instagram.com/dianovmiha

Захисник "Азовсталі" назвав причину, чому він більше не разом з коханою ексдружиною

Захисник "Азовсталі" Михайло Діанов, який відмовився від зйомок у новому “Холостяку”, пояснив причину розлучення з дружиною. Чи справді до цього причетна Оля Полякова, з якою військовому досі приписують роман — дізнавайтеся нижче!

Михайло Діанов, який захищав "Азовсталь", понад 12 років тому розлучився зі своєю дружиною, проте зізнається, що ще довго після розриву мав до неї почуття. Раніше в інтервʼю він розповідав, що досі любить свою ексдружину і мріє відновити стосунки, але боїться отримати відмову.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зазначити, що після повернення з російського полону, у Діанова зав'язалася дружба зі співачкою Олею Поляковою, яка викликала безліч чуток про їхній роман. Ба більше, фанати підозрювали, що саме Полякова стала причиною його остаточного розриву з дружиною. Однак, як пояснив Діанов у бесіді з Дмитром Гордоном, насправді вони розійшлися, оскільки просто не зійшлися характерами. І все ж, ексзакохані залишилися у гарних стосунках, а обʼєднує їх не тільки минулий шлюб, а й спільна донька.

Ми батьки нашої дитини. Вона одна, і я один. Хороші стосунки, ми спілкуємося, все нормально. Ні вона про мене, ні я про неї кривого слова сказати не можемо, тому що немає нічого. Не зійшлися. Так сталося,
— зазначив Михайло Діанов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Михайло Діанов відповів, чому проігнорував великий виступ Полякової. Адже, на здивування багатьох, чоловік не прийшов на сольний концерт співачки у Києві, куди вона його запрошувала.