Віра Брежнєва поділилася унікальним сімейним кадром з мамою та трьома сестрами, які схожі між собою, як краплі води (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 692
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віра Брежнєва привітала маму з днем народження
Віра Брежнєва. Фото: instagram.com/ververa

Дівочий склад їх родини зібрався разом заради особливого свята

Співачка Віра Брежнєва, яка нібито хотіла повернутися до Костянтина Меладзе , опублікувала унікальний сімейний кадр. Артистка зустрілася з рідними та показала, як проводить час разом з родиною.

Як відомо, 8 червня її мама, Тамара Галушка, святкує день народження. Сама Віра привітала її в Італії, проте це був лише початок сюрпризів для іменинниці. Адже на свято зібралися всі сестри артистки, а згодом — їх родина вирішила зафіксувати цей момент у святковому фото з 72-річною Тамарою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На знімку зображені старша сестра Віри Галина та молодші сестри-двійнята Анастасія й Вікторія. Для цього особливого моменту вони обрали однакові худі з написом "sisterhood" (сестринство), а в іменинниці був худі з написом "motherhood" (материнство). Очевидно, день народження Тамари Галушки пройшов у теплому колі доньок за кордоном.

Іменинниця та її чотири доньки,
— коротко підписала Віра Брежнєва.
Віра Брежнєва показала красуню-маму та сестер
Віра Брежнєва. Фото: instagram.com/ververa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше відома росіянка розповіла про "ескортне минуле" Віри Брежнєвої . Боня, як виявилося, настільки добре тямить у цій темі, що навіть назвала сталий “цінник” української артистки.