Блогер-пліткар "накопав компромат" на Юлію Саніну, проте цього разу хейт полився саме в його бік (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
631
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Богдана Беспалова захейтили через злив про Юлію Саніну
Богдан Беспалов, Юлія Саніна. Фото: instagram.com/bespalovmusic; instagram.com/the_hardkiss

Богдан Беспалов стверджує, що Юлія Саніна планує заробити на українських прихильниках, а після – переїхати у Європу

Після того, як між Юлією Саніною та Романом Бутурлакіним розгорівся конфлікт , ще один блогер вирішив підлити масла у вогонь. Так, Богдан Беспалов заявив, що насправді артистка поводиться дещо лицемірно, показуючи свою патріотичну позицію. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

У себе в Instagram Богдан Беспалов різко висловився у бік Юлії Саніної та Вала Бебко. Пліткар запевняє, що знає про плани співачки на майбутнє. А саме — нібито її чоловік не просто так відсиджується в Іспанії, а планує там закріпитися на довгі роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тому, за словами Беспалова, зараз Юлія Саніна активно гастролює та заробляє гроші, аби придбати власну нерухомість в Європі. При цьому блогер підкреслив, що не бачить нічого поганого у тому, що хтось шукає для себе кращого життя. Але водночас Богдан назвав артистів “справжніми лицемірами”, адже вони нібито просто вдають із себе патріотів.

Коли ви ходите на концерти Юлії Саніної, ви допомагаєте їй виконати головну місію — назбирати гроші на те, аби придбати нерухомість в Іспанії.
У разі чого, якщо в Україні буде дуже туго — Юля спокійно переїде, тому що у Вала Бебко є ідея фікс, придбати будинок саме в Європі. Він підписаний на купу рієлторів по нерухомості в Іспанії. Бебко навіть своїми мізками не подумав, що ми можемо перейти у його профіль, переглянути, на кого він підписаний і чітко зрозуміти, які плани на майбутнє має сімейство,
— стверджує Богдан Беспалов.

Цікаво, що зазвичай глядачі Богдана Беспалова — на відміну від зірок — поділяють його думку. Проте цей випадок став винятком. Адже у коментарях під його дописом чи не всі користувачі Мережі встали на бік Юлії Саніної.

За словами багатьох, артистка має повне право ставати власницею нерухомості в будь-якій країні, оскільки вона чесно заробляє своїм трудом. Водночас 36-річному пліткарю порекомендували менше копирсатися у житті знаменитостей.

  • Ну і що? Нехай що хочуть, то й роблять! Не перетворюйтесь у маразматиків!

  • То їхні справи, що хочуть, то і купують. А ти краще своїми справами займався б, а не в чужі ліз.

  • Сидить якийсь у**ан, збирає плітки й побрехеньки та навалює людям цю х**ню про різних артистів.

  • А чому тебе це так чіпляє? Вона заробляє на життя своїм талантом.І хто сказав, що українські зірки не мають право купувати житло за кордоном? Не будь таким заздрісним і підлим, роблячи проблему ні з чого.

  • І? Що з того? Вона бере в тебе чи що? Нехай заробляє і їде, це її право! Де хоче там і живе, тебе або нас забула запитати,

— пишуть у коментарях під дописом.

Фанати Юлії Саніної захейтили Богдана Беспалова
Богдан Беспалов висловився проти Юлії Саніної. Фото: скріншот
Богдана Беспалова захейтили у Мережі
Богдан Беспалов злив компромат на Юлію Саніну. Фото: скріншот
Беспалов випустив злив на Саніну
Проти Богдана Беспалова виступили прихильники Юлії Саніної. Фото: скріншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Богдан Беспалов заявляв, нібито учасників гурту The Hardkiss завчасно попередили про початок війни в Україні. Саме тому, за словами блогера, артисти вчасно змогли покинути Україну.