На тлі чуток про втечу коханого з України, Юлія Саніна випадково засвітилася в компанії з іншим (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 328
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юлія Саніна
Фото: instagram.com/the_hardkiss

В Мережі активно обговорюють, хто супроводжував артистку під час її прогулянки Києвом

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна стала зіркою нового відео блогера Ніколаса Карми, викликавши інтерес не лише через своє вбрання , але й компанію, в якій “засвітилася” артистка. Адже замість чоловіка Валерія Бебка, поруч із Саніною був невідомий чоловік. Не дивно, що це відразу привернуло увагу користувачів мережі.

Нині співачка гастролює по Україні, а Ніколас Карма зустрів її на набережній Києва. Цікаво, що під час випадкової зустрічі, блогер підхопив Саніну у компанії загадкового супутника. Ця ситуація викликала жваве обговорення у коментарях, оскільки поруч з виконавицею був не її чоловік Валерій Бебко, а інший.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підписники активно намагалися вгадати особу чоловіка, який супроводжував співачку. І оскільки чіткої інформації щодо цьго немає, дехто припустив, що це міг бути її стиліст Слава Чайка або перукар В'ячеслав Дацюк.

Крім того, юзери цікавилися, де зараз її чоловік Валерій Бебко, припускаючи, що він може перебувати за кордоном. На тлі чуток про можливе розлучення та зникнення Бебка з соцмереж, фанати Саніної висувають різні версії, не завжди погоджуючись один з одним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відомий блогер заявив, ніби учасників гурту The Hardkiss попередили про війну . Беспалов запевняє, ніби чоловік Юлії Саніної заздалегідь почав переховуватися за кордоном.