The Hardkiss попередили про війну? Блогер заявив, ніби чоловік Юлії Саніної заздалегідь почав переховуватися за кордоном (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 709
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

The Hardkiss
Фото: instagram.com/the_hardkiss

Богдан Беспалов несподівано заявив, ніби учасників гурту The Hardkiss завчасно попередили про повномасштабне вторгення рф

Вже не вперше у медійному просторі ширяться чутки, ніби Юлія Саніна — ледь не єдина учасниця гурту The Hardkiss, яка знаходиться в Україні. А ще більше про це почали говорити після того, як артистка неочікувано анонсувала сольний тур Україною . Однак днями ця історія знову підійняла галасу, адже зʼявилися нові доволі резонансні подробиці. Усі деталі розповідаємо на Хочу!

У своєму новому відео на YouTube блогер Богдан Беспалов неочікувано заявив, ніби Юлія Саніна та її команда завчасно знали, що в Україні почнеться повномасштабна війна. Хто саме міг попередити артистів — не уточнюється. Проте блогер стверджує, що саме це допомогло майже усім учасникам гурту The Hardkiss вчасно виїхати з країни та досі не повернутися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В тому числі, за інформацією Беспалова, за кордоном досі залишається чоловік артистки, креативний продюсер та гітарист гурту Валерій Бебко. А сама ж Юлія Саніна не хоче коментувати такі чутки та нібито видаляє питання підписників щодо того, де саме знаходиться Вал.

Гурт попередили, вони виїхали відпочивати на Мальдівах. І після того, як почалося повномасштабне вторгнення — не поверталися в Україну до Євробачення, де Юлія Саніна почала сяяти у Ліверпулі. Коли фінанси почали підтискати, Юлія вирішила повернутися та виступати на благо сім'ї. Валерій побоюється того, що якщо він приїде, то потім не зможе з України виїхати,
— припускає Беспалов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Богдан Беспалов розповідав, що в родині Юлії Саніної та Валерія Бебко і без того все не дуже. Блогер несподівано заявив, що пара знаходиться на межі розлучення .