"Я люблю дітей": Аліна Гросу відповіла, чи готова до материнства (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 037
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Аліна Гросу замислюється над поповненням в родині
Фото: Скриншот

Співачка також розповіла про свій благодійний концерт

Популярна українська співачка та акторка Аліна Гросу, яка знімається для проєкту від Netflix, показала свого обранця. Подробиці - в нашому матеріалі.

У своєму інтерв'ю Аліна також розповіла, чи готова наразі стати мамою. Зауважимо, що свого нинішнього чоловіка співачка воліє не показувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, час від часу вона публікує з ним фото. Цього разу зірка вирішила піти далі, але знову закрила його обличчя смайликом.

Аліна Гросу показала свого обранця
Аліна Гросу з чоловіком. Сриншот
Чому я нічого не хочу розповідати про теперішні стосунки, бо минуле – це те, що було, теперішнє – воно моє. Я хочу, щоб воно якомога довше було саме моїм. Я хочу ним натішитися. Мені здається, що кохання – воно для двох людей і про двох людей, а не про думки інших,
– розповіла Аліна у своєму інтерв'ю для "ЖВЛ представляє".

Окрім того, Гросу пригадала благодійний концерт в Лос-Анджелесі Вона влаштувала його з нагоди свого дня народження.

Я влаштовую зараз свій сольний благодійний концерт. Всі гроші будуть спрямовані на підтримку і на допомогу дітям, які втратили своїх батьків,
– додала артистка.

Щодо свого можливого материнства, то Аліна підтвердила, що задумується про дітей. Вона зазначила, що її чоловік любить діточок.

Ми вже трішки задумаємося про діток, бо чоловік їх дуже любить, також я люблю дітей.
- резюмувала зірка.

Дивитися з 4:50

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Гросу розсекретила, хто насправді стоїть за маскою анонімної співачки Клавдії Петрівни. Артистка натякнула, що дехто у шоу-бізнесі продовжує маніпулювати загадковістю Клавдії.