Аліна Гросу розсекретила, хто насправді стоїть за маскою анонімної співачки Klavdia Petrivna: "Багато її заслуженої слави забирає інша"

Новини шоубізнесу
3 977
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артистка натякнула, що дехто в шоубізі продовжує маніпулювати загадковістю артистки

Українська співачка Grosu (Аліна Гросу), яка вдруге вийшла заміж , розкрила таємницю, яка вже чимало місяців не дає спокою поціновувачам сучасної української музики. Артистка підтвердила, хто саме ховається під маскою найзагадковішої українськоїʼ співачки Klavdia Petrivna. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

29 квітня на своїй сторінці в TikTok Аліна Гросу вирішила відверто поговорити з підписниками та відповіла на запитання шанувальників. В тому числі артистка розповіла про особу, яка стоїть за маскою анонімної співачки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Гросу, Клавдією Петрівною ж саме Соломія Опришко, обличчя якої днями “відновили” на одному з постерів . При цьому Аліна зазначила, що їй шкода, що дехто продовжує маніпулювати загадковістю артистки та намагається ввести в оману прихильників.

Соломія [Опришко]. Але я вам нічого не казала. Насправді, вже багато хто знає. Прекрасна дівчинка, але мені шкода, що зараз багато її заслуженої слави забирає інша. Але піарникам видніше,
— зазначила Grosu.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу зізналась, на які стосунки з чоловіком не погодиться . Зірка стверджує, що вільні стосунки — точно не для неї.