Не стало художника та артиста Артура Сніткуса: чоловік загинув на фронті

Новини шоубізнесу
2 180
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артур Сніткус помер на 37-у році життя
Артур Сніткус. Facebook Sasha Kurmaz

Загиблому воїну було 36 років

Днями українським інтернетом поширилася сумна новина про загибель вітчизняного митця, перформера та зірку стрічки “Зсув” Артура Сніткуса. Чоловік відійшов в інший світ на передовій, захищаючи свою батьківщину.

Сталося це 7 червня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Артуру було 36 років. Про кончину Сніткуса. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відомо, що перформер Сніткус був родом з Тернопільщини. Артур служив в українській армії ще до початку широкомасштабного вторгнення російської армії. Тоді Артур описував свою службу, як один з найцікавіших періодів у житті.

Рідні та близькі Сніткуса тепло пригадали його у соцмережах. Своїм близьким Артур запам'ятався завдяки неперевершеному почуттю гумору, відкритості та артистизму. Чоловіка запам'ятали веселим та безтурботним. Зазначимо, що художник та учасник колективу “Людська подоба” Анатолій Бєлов повідомив, що із загиблим у нього пов'язані найкращі спогади зі спільного минулого. Бєлову зараз тяжко усвідомлювати, що Артура вже немає.

Страшна новина, загинув Артур Сніткус. Артур назавжди невіддільна частина моїх найкращих спогадів минулого життя з усіма нескінченними тусовками і шаленими пригодами. Не вірю, що пишу цей некролог... неймовірно шкода
вказано в дописі.

Зазначимо, що Артур належав до спільноти “Джерело” (Київ). Окрім того, він створював музику, а один з його треків увійшов до компіляції SESTRO, випущеної завдяки одеському лейблу "система | system".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як під час виконання бойового завдання на Донеччині трагічно загинув відомий режисер Костянтин Петрик. Звістку підтвердила дружина діяча культури та захисника України.