"Наші погляди, цілі зовсім інші": Продюсерка Ірина Горова розповіла про істинні цілі Потапа за кордоном (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 131
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ірина Горова розповіла про плани Потапа за кордоном
Ірина Горова. Скриншот з відео

Селебритіс зауважила, що вона залишається в Україні

Відома українська продюсерка Ірина Горова, яка зізналася, чи впливає вік Клавдії Петрівни на те, що досі її обличчя засекречено, висловилася про свого колишнього чоловіка Потапа. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, Ірина зізналася, чим наразі займається її екскоханий за кордоном. Про це очільниця лейблу “Pomitni” розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Горова зазначила, що у неї та Потапа зараз зовсім різні цілі. Ірина каже що Олексій нині намагається стати популярним за межами України. Вона хоче залишатися тут, а вже потім вийти на міжнародний ринок.

Наші погляди, цілі зовсім інші… У нього ціль — просунутися на міжнародних ринках, у мене ціль — залишитися в Україні і потім також просунутися на міжнародні ринки. Таке буває, що люди розходяться. Всі розуміють, що це його піар-стратегія чи це помилки, я не можу за нього відповідати. Але якщо я щось бачу, я можу йому написати: "Олексію, трохи інший контекст,
- наголосила Ірина Горова.

Окрім того, колишня дружина скандального реп-виконавця заявила, що журналісти повинні робити все, аби посилити діяльність виконавця, а не принижувати.

Я хотіла б, щоб ми цю тему закрили. Якщо людина будує свою стратегію, якщо розповідає, з якими артистами співпрацює, є справи, такі як благодійність, допомога, виступи, треба за цим стежити. Дуже класно, коли журналісти підсилюють людей, які щось роблять, а не шукають, на що звернути увагу,
— додала селебритіс.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Горова видала заміж доньку. Фото з мережі викликали справжній фурор.