Ірина Горова прокоментувала скандальний виступ Потапа з російськими хітами, права на які належить їй

Новини шоубізнесу
1 770
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишня дружина Потапа зізналася, чи просивши репер дозволу виконувати пісні з репертуару гуртів "Час і Скло", "Потап і Настя", а також Mozgi

Нещодавно український репер та продюсер Потап потрапив у черговий скандал, адже виступивши з російськомовним репертуаром , та ще й у закладі, що палко люблять російські пропагандисти. Що про це думає його колишня дружина та бізнес-партнерка Ірина Горова — дізнавайтесь нижче!

У коментарі “Люкс ФМ” Ірину Горову запитали, чи дійсно вона є співвласником прав на пісні гуртів “Час та Скло”, "Потап і Настя", а також Mozgi". Виявилося, що так і є, тому не дивно, що виникло й наступне письмо — чи мав Потап у неї дозволу на виконяння хітів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте сама Ірина спокійно ставиться до цього, адже наголошує, що її колишній чоловік є автором треків. Тому вона не має права забороняти йому виконувати свої ж композиції, навіть якщо частина всіх пісень беккаталогу належить їй.

Якщо розібратися, він автор 100% пісень беккаталогу. І як автору я не маю жодного права за законом йому заборонити, тому й питань таких не було. Це ті пісні, які він написав, і він може виконувати їх.
Тому це його право. Я співвласниця беккаталогу і прав на музичну дистриб'юцію. Маю рацію автора я не можу забрати ніяк. Все нормально, я думаю,

- Зазначила Ірина Грова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно 15-річний Андрій Потапенко зізнався, що у його стосунках з батьком головну роль відіграє не лише кохання, а й... зачіска. Син Потапа зізнався, які стосунки має з батьком .