І знову голяка: Каньє Вест та Б'янка Ченсорі приголомшили зовнішнім виглядом під час шопінгу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 155
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дружина Каньє Веста знову шокувала всіх своїм зовнішнім виглядом - відео
Каньє Вест з дружиною. Фото: Backgrid

29-річна Б'янка засвітила свої голі сідниці

Відомий американський реп-виконавець Каньє Вест часто любить “вигулювати” свою дружину в голому образі. Нещодавно він повернувся до свого улюбленого заняття та з'явився у публічному місті з коханою, яка була дуже відвертою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Каньє та Б'янка Ченсорі вирішили відправитися на шопінг у Токіо. Про це повідомляє видання Daily mail. Як бачимо з кадрів, Б'янка показала свої голі сідниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зазначимо, що цього разу Б'янка не робила винятків з правил і з'явилася у магазині без бюстгальтера. Очевидно, продавці були шоковані її одягом. Зауважимо, що поїздка до Японії Веста відбулася після того, як його колишня помічниця Лорен Пішотта подала на нього позов та звинуватила Каньє у домаганні. Окрім того, вона пред'явила зірці порушення їхнього контракту.

У позові Лорен заявила, що знамените подружжя хвалилося оргією з п'ятьма особами. В одному з телефонних дзвінків також Пішотта зізналася, що репер доволі часто надсилав їй відверті текстові повідомлення та знімки. Зокрема, мова йде про відео, на якому видно, як він займається інтимом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як молода дружина Каньє Веста отримала від нього розкішний подарунок. Заради нього їй довелося посидіти на колінах у чоловіка.