Молода дружина Каньє Веста отримала від нього розкішний подарунок, заради якого їй довелося посидіти на колінах (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
36 680
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Каньє Вест та Бʼянка Цензорі
Фото: Getty Images

Тим часом сама Бʼянка Цензорі здивувала публіку черговою сміливою модною заявою, адже її одяг ледь прикривав принади

Після усіх скандальних витівок Каньє Вест вирішив порадувати свою дружину щедрим подарунком. Бʼянка Цензорі тепер зможе самостійно пересуватися розкішним спорткаром, адже днями репер купив його для коханої. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Нещодавно в мережу потрапили кадри, як Каньє Вест та Бʼянка Цензорі обирали нову автівку. Як відомо, сам артист має чималий автопарк, тому нова машина була призначена саме для його дружини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під час оглядання автівок у салоні, Бʼянці приглянувся Porsche. Спочатку дівчина сіла за кермо, аби детальніше роздивитися автомобіль, а згодом — засяяла, явно даючи зрозуміти своєму коханому, що це саме та автівка, про яку вона мріяла. Кінець кінцем пара зупинила свій вибір на білому Porsche 992 Carrera вартістю приблизно 120 тисяч доларів.

Тим часом Цензорі здійняла хвилю обговорень своєю черговою сміливою модною заявою. Заради зустрічі з автодилером модель одягла зухвалий ансамбль, що складався з прозорого топа і крихітних шортів тілесного кольору. А поки її чоловік підписував документи на придбання нового авто, дівчина умостилася йому на коліна, аби у всій красі продемонструвати свій сміливий аутфіт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Канье Вест витратив $850 тисяч, аби позбутися зубів. Тепер в його роті — смак протезів, дорожчих за діаманти !