Каньє Вест та Б'янка Ченсорі знову вийшли у світ в "голому образі" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
68 055
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Каньє Вест та Б'янка Ченсорі
Фото: BACKGRID

Репер стягнув з дружини штани

Знаменитий американський репер Каньє Вест, який продовжує публічно принижувати свою дружину Б'янку Ченсорі, знову з'явився з нею в публічному місці в оголених образах. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, пару помітили у Лос-Анджелесі в торговельному центрі. Вони саме прямували до ресторану The Cheesecake Factory.При цьому, у Каньє, як і в Б’янки були припущені штани. Про це повідомляє авторитетне видання Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Журналісти бачили, як Каньє стягував прозорові зелені колготи зі своєї дружини. При цьому, її світло-бежевий топ також був досить мініатюрним і викликав чимало питань. І хоч у Веста також були припущені штани, його загальний вигляд не викликав жодних питань, адже він все одно, так чи інакше був одягнений, на відміну від Б'янки, яка в буквальному сенсі світила своїми принадами.

Каньє Вест та Б’янка Ченсорі
Фото: BACKGRID
Б’янка Ченсорі
Фото: BACKGRID

До речі, мати 28-річної Ченсорі дуже стурбована тим, що Каньє, в буквальному сенсі знущаються з її доньки, змушуючи її вдягати відверті речі, публікувати що більш відверті світлини. При цьому, Б'янка говорить своїм батькам, що тримає все під контролем, але ані мати, ані батько не вірять в ці слова.

Батько Б’янки, Лео, хоче як слід посидіти з Каньє і запитати його, про що він думає, коли водить Б’янку навколо, як голий трофей,
— повідомило джерело, близьке до Каньє та Б’янки.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Каньє Веста підловили в незручній ситуації посеред Венеції. Він був з голим задом, а його дружина поклала свою голову йому на коліна.