Невже це примирення? Колишня Мурата Налчаджіоглу звернулася до нього після публічного розставання (ФОТО)

Новини шоубізнесу
844
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Foxy натякнули на примирення
Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Foxy. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Неочікувано блогерка Анастасія Фоксі поділилася спільним фото з турецьким бізнесменом

Ексчоловік співачки Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу, отримав несподіване публічне звернення від своєї колишньої пасії . Блогерка Анастасія Фоксі вирішила привітати його з днем народження у соціальних мережах.

12 червня Мурат святкував своє 47-річчя, отримуючи численні привітання від рідних та знайомих. Серед них була й Анастасія Фоксі, яка присвятила йому особливий пост в Instagram-stories. Вона поділилася їхнім спільним романтичним фото, де пара обіймається, супроводивши його підписом: "З твоїм днем, рідний".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Foxy помирилися, чи ні
Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Foxy. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Мурат не залишив це без уваги й відреагував на привітання, зробивши репост допису Анастасії та відповівши смайликом у вигляді червоного сердечка. Цей обмін повідомленнями викликав припущення про можливе примирення пари або хоча б про те, що вони залишилися в хороших приятельських стосунках після розриву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні розставання Анастасія Фоксі присвятила Мурату Налчаджіоглу багатообіцяюче тату . Варто зазначити, що це був не перший напис на тілі, який дівчина присвятила колишньому чоловікові Ані Лорак.