70-річна Опра Вінфрі потрапила до лікарні через найвідоміший препарат для схуднення: "Це було дуже серйозно"

Новини шоубізнесу
1 078
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Опра Вінфрі потрапила у лікарню
Опра Вінфрі. Фото: Getty Images

Подруга телезірки поділилася деталями того, в якому стані Опру госпіталізували

70-річна американська телеведуча й письменниця Опра Вінфрі, яка напередодні сильно схудла , потрапила у лікарню. Що сталося з зіркою телебачення і в якому стані вона зараз — дізнавайтеся на Хочу!

Препарат “Оземпік” став не тільки ліками для тих, хто страждає від діабету 2-типу, а й для тих, хто має намір доволі швидко схуднути. Однак, як показує практика, такий спосіб може дати вкрай негативні наслідки для здоровʼя. Принаймні таких висновків дійшли прихильники Опри Вінфрі, адже днями артистка, яка тривалий час приймала препарат для схуднення, потрапила у лікарню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє CNN, інформацію про стан телезірки повідомила її близька подруга Гейл Кінг. За її словами, 70-річній Опрі стало зле від зневоднення, а наразі лікарі постановили, що це була хвороба шлунку.

У неї була якась хвороба шлунку, шлунковий грип. Її нудило та мучила діарея. Я не буду надто відвертою, але вона опинилася в лікарні зі зневодненням. Їй зробили крапельницю, тому це було дуже серйозно,
— розповіла подруга Опри Вінфрі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше схудла Опра Вінфрі вразила фігурою в обтислій сукні на заході у Лос-Анджелесі. Знаменитість показала, з чим носити яскраву фіолетову сукню.