Юлія Саніна вперше заговорила про проблеми в The Hardkiss: чому ж насправді вона сама виступає Україною (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 443
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юлія Саніна виступає без The Hardkiss
Співачка Юлія Саніна. Фото: instagram.com/the_hardkiss

Артистка зізналася, як інші учасники гурту відреагували на її сольну концертну програму

Відома співачка Юлія Саніна, яка нібито планує назавжди переїздити у Європу, вперше публічно розповіла про проблеми всередині гурту The Hardkiss та пояснила, чому в українських містах виступає з сольною програмою, а не у повному складі. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Відомо, що на закордонних гастролях гурт продовжує виступати в повному складі, але в Україні Саніна виходить на сцену одна з програмою Special Kiss. Це викликало багато питань у фанатів, адже всі звикли бачити The Hardkiss у повному складі. Та й далеко не всі з них залишилися у захваті від таких виступів артистки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У коментарі для "Люкс ФМ" Юлія поділилася, що цей тур є її особистим баченням творчості гурту. За роки існування колективу вона відчула, що злилася з іншими учасниками та захотіла спробувати щось власне. Однак, виконавиця зізналася, що не впевнена, чи продовжить сольні виступи, оскільки відчуває небезпеку під час війни та постійних тривог.

Саніна також розповіла, що інші учасники гурту не підтримували її сольний тур Україною, але вона вдячна, що не отримала перешкод від них. Зірка підтвердила, що зараз у The Hardkiss непростий період, але відмовилася вдаватися в деталі проблем. Відомо, що восени колектив вирушає до США з благодійними концертами, де виступатиме у повному складі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше на тлі чуток про втечу коханого з України, Юлія Саніна випадково засвітилася в компанії з іншим. Прихильники зірки гадають, хто ж це такий.