У безкоштовному взутті та з бабусиними окулярами: Юлія Саніна розповіла скільки коштує її лук (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
12 404
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Юлія Саніна
Фото: instagram.com/the_hardkiss

Артистка потрапила в обʼєктив блогера Ніколаса Карми

Відома українська співачка Юлія Саніна, яка з'явилася на премії BAFTA , зустрілася з відомим блогером Ніколасом Кармою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Медійник, який здобув популярність завдяки тому, що запитує на вулицях у зірок скільки коштує їхнє вбрання, поцікавився цим і у Юлії. Відповідний ролик із Саніною Карма розповсюдив на своїй сторінці в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ніколас запитав у Юлії скільки коштує її лук. На це питання блогер отримав досить неочікувано відповідь від для фоловерів.

Отож, лук Саніної складався зі шкіряної куртки, джинсів, футболки та кросівок. Відтак, співачка розсекретила, що її джинси коштують 3800 грн, футболка - 900 грн, а шкіряна куртка 350 $ (14000 грн). Щодо її кросівок, то вони дісталися виконавиці безкоштовно, так як вона є амбасадором бренду Puma. Свій образ зірка доповнила сумкою за 6500 гривень та окулярами, які 30 років тому їй подарувала бабуся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Євробачення 2023 від України стало найкращим шоу у прямому ефірі. Юлія Саніна отримала премію BAFTA TV AWARDS 2024.