"Це було настільки давно, що я й не пам'ятаю, як це": Дмитро Гордон розсекретив, чи був у нього секс втрьох, а також згадав про свої зради (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дмитро Гордон зробив зізнання стосовно інтимного життя
Дмитро Гордон. Кадр з відео

Дмитро також відповів, чи буде у нього подібний досвід

Знаменитий український журналіст Дмитро Гордон, який замилував кадром з дружиною та тещею, розсекретив деталі свого особистого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що Гордон дуже любить ставити своїм співрозмовникам доволі незручні запитання, які стосуються їхнього інтимного життя. Цього разу Дмитро Ілліч сам потрапив у таку ситуацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, журналіст дав інтерв’ю проєкту ТСН “Наодинці”. Журналістка запитала Дмитра Ілліча про те, чи мав він сексу трьох. Гордон відповів доволі швидко та впевнено. Окрім того, чоловік пригадав свої зради під час шлюбу, але не став вдаватися у подробиці.

Ні, у мене такого досвіду не було й не буде. Це я точно знаю. Колись, напевно, дуже давно зраджував. Це було настільки давно, що я й не пам'ятаю, як це,
- поділився інтерв’юер.

Дивися з 52:23

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Гордон записав інтерв'ю із своєю 7-річною донькою та розсекретив її хобі. Зазначимо, що його донечка Аліса приїхала до тата з-за кордону.