Слухає "Океан Ельзи", але, чи розуміє? Світлана Лобода зізналася, чи вчить її 13-річна донька українську мову

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Світлана Лобода висловилася про українську мову
Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial

Сама артистка усе життя була російськомовною, але з початком війни вона почала заглиблено вивчати соловʼїну

Співачка Світлана Лобода, яка була жертвою абʼюзивних стосунків, з дитинства спілкувалася російською мовою. Але останнім часом артистка заявила, що активно вивчає українську мову і поділилася, як це впливає на її дітей. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв’ю казахського інтерв’юера Тимура Балимбетова зірка зізналася, що за два роки інтенсивних занять вона вже добре володіє українською мовою. Тепер вона навчає цього своїх доньок — 13-річну Євангеліну та 6-річну Тільду. Рішення про вивчення української мови Лобода прийняла після початку повномасштабної війни. Вона зізнається, що спочатку це було важко, але тепер може похвалитися вільним володінням мовою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Наразі співачка також докладає зусиль для того, аби її доньки вільно володіли українською мовою. Світлана Лобода докладає значних зусиль, щоб вони могли спілкуватися рідною мовою так само добре, як і вона.

Я все життя говорю російською мовою. Я почала говорити українською мовою і вивчати її детально, читати книжки українською мовою, рівно два роки. За рік зробила великий стрибок. Зараз я вважаю, що я зобов'язана просто вивчити українську мову з моїми дітьми. Тому я читаю доньці книжки українською мовою, вона слухає пісні українською мовою, вона слухає Океан Ельзи. Я їй пояснюю як перекладаються ті чи інші слова, чи фрази. Для кожного українця дуже важливо, щоб мова залишилася в історії, тому ми зобов'язані вчити наших дітей,
— підкреслила Світлана Лобода.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Лобода публічно привітала доньку з днем народження. Зірка шоубізнесу показала, як зараз виглядає 13-річна Євангеліна.