"Я продав більшість квартир": Гордон розповів, скільки в нього лишилося житлової нерухомості

Новини шоубізнесу
2 969
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дмитро Гордон розповів про те, чому продав кілька своїх квартир
Дмитро Гордон / Фото: instagram.com/gordondmytro

Шоумен наразі вкладає кошти у комерційну нерухомість

Популярний український журналіст та шоумен Дмитро Гордон, який відповів, чи мав секс утрьох, розповів про своє майно та зізнався, скільки наразі в нього лишилося квартир в Києві. Подробиці - в нашому матеріалі.

Дмитро Ілліч дав інтерв'ю YouTube проєкту ТСН Наодинці журналістка запитала у Гордона скільки в нього квартир в українській столиці. Шоумен пояснив, що до війни мав близько 19 квартир.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, нині ця цифра в рази зменшилася. Як виявилося, журналіст продав більшість з них з метою подальшої купівлі комерційної нерухомості. Тепер він володіє сімома квартирами. Окрім того Дмитро зауважив, що вже володіє комерційною нерухомістю. Ба навіть українці навідують її, однак вони навіть не здогадуються, що її власником є Гордон.

На момент, коли я був депутатом Київради й вийшов закон, що депутати мають складати декларації, я зробив це. У мене тоді було 19 квартир, але ще багато офісної й комерційної нерухомості. На сьогодні у мене сім квартир. Я продав більшість квартир і переклав гроші у комерційну нерухомість.
- заявив Дмитро.

Дивитися з 50:15

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 56-річний Дмитро Гордон похизувався своїми талантами. Відомий журналіст вважає, себе справжнім професіоналом та не соромиться говорити на суперечливі теми.