"Це мова великої культури": Дмитро Гордон заявив, що досі залишається прихильником російських пісень

Новини шоубізнесу
1 033
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дмитро Гордон розповів про музичні вподобання
Дмитро Гордон. Фото: facebook.com/gordondmitry

Відомий журналіст запевняє, що не бачить нічого поганого у тому, аби спілкуватися російською мовою

Поки росіяни намагаються знищити українську культуру та мову, а чимало українців борються за їх існування, деякі лідери думок продовжують просувати російську. Зокрема й журналіст Дмитро Гордон, який за час війни продав більшість своїх квартир , не бачить нічого поганого, аби продовжити говорити державною мовою рф.

В інтерв'ю для проєкту "Наодинці" він зізнався, що досі спілкується російською мовою. Втім, це часто можна помітити й під час запису його інтервʼю, адже журналіст не завжди спілкується з гостями свого проєкту державною, українською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, і російські пісні Дмитро Гордон теж продовжує слухати. Чоловік розуміє, що чимало українців не поділяє його думку, проте вважає, що він має право слухати усе, що завгодно.

Хороші російські пісні я продовжую слухати. Я не можу собі заборонити це і не заборонятиму. Я слухаю і Висоцького, і Окуджаву, і багатьох інших виконавців, чиї пісні мені потрібні. Я взагалі інакше ставлюся до мовного питання. Я розумію, що мій підхід не буде сприйнятий усіма, але мені все одно, хто і як сприймає те, про що я говорю,
— заявив Дмитро Гордон.

Окрім того, у бесіді з журналістами медійник підкреслив, що не розуміє проблем з мовним питанням, які порушуються в Україні. За його словами, російську мову не треба повʼязувати лише з диктатором путіним, адже раніше чимало українців теж довгі роки не спілкувалися у повсякденному житті українською мовою.

Будь-яка мова для мене і не тільки для мене — це, перш за все, засіб для спілкування та отримання інформації… Я дуже люблю українську мову, я дуже добре говорю українською. Я завжди переходжу на українську, коли мої співрозмовники розмовляють українською. Це не лише повага до них — це бажання спілкуватися українською. Але моя мова, яку мені вклали батьки з дитинства — це російська. І це не мова путіна, Патрушева чи Шойгу. Це мова великої, я вважаю, культури. І Київ мого дитинства був на 90% російськомовним,
— додав журналіст.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дмитро Гордон розсекретив, чи був у нього секс втрьох. Окрім того, журналіст також згадав про свої зради .